joi, 25 aprilie 2013

Turbulențe



         Înainte de asta, corpul îţi zăcea inert, plictisit chiar de ideea unei acomodări greoaie cu un alt bărbat maşinal.  Apoi a intervenit acceptarea, o voce subtilă ce îţi spune în grabă că e posibil ca mereu să fie aşa. Poate că focul va rămâne mereu rece. Poate că e mai sănătos aşa. Au fost alţii înaintea lui, bineînţeles că au fost. Mai mult sau mai puţin înalţi, inteligenţi sau mai puţin, distractivi sau nu. Dar niciunul nu are atingerea lui, genul ce îţi ştie iubirea şi sensibilitatea. În loc să-ţi aprindă zgomote surde în suflet, goluri ce vor genera ecouri mult timp după asta , el, inconştient,  îţi trezeşte trupul mai mult ca niciodată făcându-te să vibrezi cu fiecare atingere. Am nevoie de asta, spunea ea. Şi totul era aruncat în turbulențe.

         Gătitul devine o distracţie mult prea mică pentru a acoperi reveria din a celebra o dorinţă ce o credeai de mult pierdută. Somnul e un hazard. Fie prea scurt, fie prea lung. Slujba îţi atârnă de un fir de păr în timp ce aşa zisele ore pierdute ţi le petreci imaginându-ţi cum te va săruta. Va fi brutal sau tandru? Va fi îndrăzneţ sau va trebui să faci tu primul pas? Şi când e prea devreme?

        Îţi asediează mintea şi corpul; flashback-uri din trecut ce dor, toată energia risipită, toate lacrimile şi toată confuzia stropeşte printr-o ceaţă de hormoni în doze mici; apoi corpul ţi se linişteşte. Încă o dată: vibraţii electrice ating praguri opuse, oscilând între o stare de extaz  mult aşteptată şi o teroare paralizantă- asta toată ziua. Și aţi avut doar o întâlnire, la dracu’…
Nu e prima oară când te simţi astfel, chiar dacă te-ai păcălit singură că va fi ultima, iar inima ştie asta mai bine decât propria-ţi raţiune. Ceea ce nu are niciun sens, dar nu aşa se simte?
Să asculţi de care inimă? Cea curajoasă ce a cucerit atâţia? Sau cea care mai degrabă s-ar retrage decât să verse mai mult sânge?

         Eşti pregătită să accepți un nou iubit? În regulă, picioarele sunt pregătite pentru asta? Obrajii? Abdomenul ţi se simte puternic? Acordă-i vreo câteva zile. Inima, dar tu?
Ca măsură de siguranţă…s-ar putea ajunge departe iar revenirea va fi grea.

Kindly Share This Post »»

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu