luni, 13 ianuarie 2014

Atac de panică

         Ochii goi îi sunt larg deschiși însă mintea i se închisese de mult la ce se petrecea în jur. Totul se mișcă cu o viteză amețitoare însă ea, epicentrul acestei furtuni emoționale, își părăsise de mult trupul greu. În jurul ei, lumea se grăbește dar, spre ce? 
        "- Nu e nimic dincolo, opriți-vă". 
     Dar nu mai are glas. Vacarmul continuă, mulțimea de oameni nepăsători se împrăștie acum în toate direcțiile, însă ea rămâne inertă. Nemișcată, neatinsă, în siguranță. Când haosul ți se prezintă nu te opui, n-ai face decât să-l amplifici. 
      Pot să urle de furie, să o rănească atât cât vor. Nu scoate niciun sunet însă, lacrimi sărate i se preling pe obrajii reci. Simte prea multe. Fericire, tristețe, dezgust, furie, dragoste, frică. Atât de multă frică. Țipetele lor asurzitoare îi pătrund în carne. În goana lor o lovesc și pleacă fără să întoarcă măcar capul. Zâmbind amar, a renunțare, se întinde pe cimentul rece, așteptând ca mulțimea să îi zdrobească trupul. 
     Tocmai când își simțea gustul sângelui, îi simte mâna prin păr. Instinctiv, își lipește capul de pieptul lui și își închide ochii până nici un zumzet nu mai ajunge la ea.
      "- Gata, au plecat ?" 
    Calmul se lasă încet peste umerii ei goi și orice urmă de teamă i se topește acum în calda familiaritate a vocii lui.
      "- N-a fost decât un vis, copilă. În realitate nimeni nu te poate salva de tine însuți."

Kindly Share This Post »»

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu