sâmbătă, 16 noiembrie 2013

Depravare


Gust de femeie, ţigări şi depravare. O lipeşte de uşă iar corpul îi cedează, pierzându-şi orice formă de rezistenţă. Rochia-i fină, din mătase, atinge podeaua. Spatele lui lat este străpuns acum de unghiile ei lungi ce se adâncesc în pielea pe care se amestecă parfumuri. Gemete se izbesc de pereţi ca apoi să se stingă adânc în guri din ce în ce mai flămânde. O mână rece şi grea îi apasă şoldurile alunecoase. Un trup de femeie frumoasă se mişcă în acelaşi ritm cu al lui. Tensiunea din jurul lor se adună acum în respirații scurte și superficiale. Nimic nu părea mai important decât gura ei pe a lui. Nimic nu era cu adevărat mai potrivit decât el în ea. Modul cum îi atingea cu vârfurile degetelor spatele arcuit, cum îi simțea pielea fină pe care o știa atât de bine....
Îşi face simţită prezenţă şi ultimul geamăt, cel mai puternic dintre toate, apoi se aşterne o linişte nesfârşită. Sfârcurile şi buzele îi erau uscate. Urme de ruj pe pereți și dantelă neagră aruncată pe pardoseala umedă. Degetele îi adorm pe coapse moi.
Priveşte pe geamul unei mici cafenele savurându-și prima cafea din dimineața aceasta. Vremea este mizerabilă. Stropi de ploaie se sparg violent de geam iar el urmăreşte oamenii cum se grăbesc să ajungă la mașini, cum încearcă să își închidă umbrelele distruse de vânt. Era dimineața de după noaptea de dinainte. Mintea începe să îi plutească la ce se petrecuse cu câteva ore în urmă și buzele i se arcuiesc armonios într-un zâmbet cu gândul la genunchii ei zgâriaţi şi la ţipetele ce au trezit vecinii. Îşi trece limba peste buze şi simte gustul pielii cu care l-a îmbibat noaptea trecută. Alunecă de minute bune în gânduri necurate.
              Își întoarce capul spre fereastră absent și își termină cafeaua. Lasă ceva mărunt pe masă și părăsește localul. Ploaia îl lovește acum în față cu toată forța dar nu, nimic altceva nu mai contează. Zâmbetul ce i se așternuse pe buze nu mai putea fi spălat nicicum. “- Ce vreme teribilă,”  își spune în gând înainte de a-și îndrepta gulerul jachetei, ”...dar ce noapte”.

Kindly Share This Post »»

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu