marți, 4 noiembrie 2014

Condiție


Cu inerente degradari fizice, sunt expus, fără apărare în fața unor buze ce par că nu au sărutat un alt bărbat. Eliberezi in mine pulsiuni străine. O clipă de fericire e mai importantă decât o nemurire pustie. Sedus de o îndrăzneală debilă, ating cu mâna simultan atât infernul cât și paradisul cu o pasiune din care nu-mi revin. Păcatul devine o fatalitate. Ca să te regăsesc a trebuit să fiu departe de tine. Nimeni nu îți privește frumusețea cu o mai adâncă seriozitate ca imaginația unui copil ce se aprinde ușor. O artă complexă nascută din durere ce sfidează moartea.
 A iubi prea mult e un gest reprobabil? Zâmbesc, desigur, înduioșat, dar ca să răspund la orice  întrebare, trebuie să răspund ambiguu la toate. Emoția îmi este de o altă natură, îmi ataci cele mai intime fibre cu o sensibilitate echivalentă cu cercurile concentrice pe care le execută grațios o piatră aruncată-n apă. Nicio credință, pasiune sau obsesie, dacă este trăită până la capăt, nu poate fi rezonabilă. Născut pentru un dublu destin, sunt fericit în nefericire. Când încerci să îl privesc separat, își pierde din mister. Îmi creez propriul infern pas cu pas, cu o pasiune neînduplecată.  
Jumătațile de adevăr nu conțin uneori nimic adevărat. Când orice moderație ascunde o renunțare, excesul reprezintă singura cale spre a-ți îndeplini destinul. Și dacă adevărul este singura condiție a iubirii, atunci cât adevăr poate suporta un muritor?

Kindly Share This Post »»

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu